We help the world growing since 1983

Fa'apipi'iina o auala faucet sensor ma fa'alogo lelei

I nisi o nofoaga faitele, o le faʻaaogaina o masini faʻapipiʻi e masani lava.Le taimi nei e tele foi aiga o le a filifili e faʻapipiʻi faucet induction i le fale, o le a sili atu faʻalelei, matagofie, faucet induction faʻafefea ona faʻapipiʻi?Aisea e le maua ai e le paipa fa'alogo le vai?
Auala e faʻapipiʻi ai faucet induction
Muamua lava, o le valve vai e faʻapipiʻi ai le faʻaogaina o le faucet ua tapunia, ona faʻapipiʻi ai lea o le faucet induction i luga o le pusa.

O loʻo i ai se maa faʻapipiʻi ma ufiufi, tatala le maa, faʻalogo i pou lelei ma le le lelei, o le a e vaʻai i le moli mumu i luga o le a faʻaauau pea ona emo, seia oʻo ina taofi le uila, ona ufiufi lea o le maa ma ufiufi ma loka.

Sosoo ai, tatala le alavai vai, fetu'una'i le vai vai i le tulaga o le vai ma su'e pe mafai ona avea ma vai masani.Afai e leai ni faʻafitauli, e mafai ona faʻaaoga masani.
Fa'apipi'iina o faucet sensor e tatau ona fa'alogo lelei
A faʻapipiʻi le faucet induction, e tatau ona tatou gauai atu i lona faamalama induction e faʻasaga i lalo, ma o le mamao i le va o le pesini e le itiiti ifo i le 25 cm, a leai o le a aʻafia ai le mafai gafatia o le faucet, e mafai ona oʻo atu ai i se tali le mautonu.

Aʻo leʻi faʻapipiʻiina, e tatau ona tapuni le valve inlet vai e puipuia ai le tafe pe a le o faʻapipiʻi.

Afifi le paipa ile ptfe raw material tape ona fa'apipi'i lea ile tulaga mautu.
O le faucet induction e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i maa, e masani ona manaʻomia le saunia o 4 maʻa, pe a uma ona faʻapipiʻi le maa, o le ai ai moli faʻapipiʻi e susulu.
Mafuaaga o le faaletonu o le paipa masini
O nisi taimi e tu'u o tatou lima i lalo o le paipa, ae aua le fa'asusu mo se taimi umi, e mafua ona o lo'o i ai se fa'afitauli i le masini induction, e sui.Ae ui i lea, e mafai foi ona leai se maa, o lea e mafai ai ona e suia le maa fou ma atonu foi e foia le faafitauli.

O loʻo i ai se isi avanoa, masalo ona o le pito i lalo o le faucet ua poloka e se mea, i le taimi nei o loʻo tuʻu le lima i lalo o le induction, ona e manaʻomia lea e fufulu le vaega pito i lalo ole faʻauʻu faʻapipiʻi mama.

asvasva


Taimi meli: Nov-04-2021